Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Huisartsenpraktijk Hu

Welkom bij Huisartsenpraktijk Hu, hopelijk jouw toekomstige werkplek in het sfeervolle Bennekom. Ons team staat bekend om zijn warme en collegiale sfeer, waar we niet alleen gericht zijn op de gezondheid van onze patiënten, maar ook op het welzijn van onze medewerkers.

Functieomschrijving: Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde doktersassistente die zich wil aansluiten bij ons dynamische team. Veel ervaring is geen vereiste; het draait om jouw flexibiliteit en stevige persoonlijkheid. De focus ligt op het contact met patiënten en jouw werkplezier. Een unieke kans om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en een verschil te maken in de zorg.

Profiel van de ideale kandidaat:

Ben je flexibel en sta je stevig in je schoenen?
Heb je interesse in triage en medische handelingen?

Wil je deel uitmaken van een team dat samenwerkt aan een gezonde en blije gemeenschap?

 

Voordelen en arbeidsvoorwaarden: Bij Huisartsenpraktijk Hu geloven we in een gezonde balans tussen werkplezier en professionaliteit. Hier krijg je de ruimte om jouw stempel te drukken op je eigen werkplek. We zijn gevestigd in het vriendelijke Bennekom, waar respect en gemeenschapszin hoog in het vaandel staan.

Een leuke, rustige omgeving met regelmatige mogelijkheden voor teaminspraak en -invloed. We werken in een HOED-verband waardoor je er nooit alleen voor staat. Er zijn diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door scholing. Salariëring volgens de CAO huisartsenzorg.

 

Sollicitatieprocedure: Laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Stuur je cv en motivatiebrief naar x.hu@bennekomzorg.nl. Onze sollicitatieprocedure is ontworpen om jouw talenten en passies te ontdekken. We kijken uit naar jouw reactie en de mogelijkheid om samen te bouwen aan een gezonde toekomst in Bennekom.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren